Pardi di domani

Pardino d’oro 2019 for the Best International Short Film “Siyah Günes (Black Sun)” by Arda Çiltepe
Share:

Pardino d’Oro 2017 for the Best International Short Film – Premio SRG SSR "António e Catarina" by Cristina Hanes
Share:

Pardino d’Oro 2017 for the Best Swiss Short Film – Premio Swiss Life "Rewind forward" by Justin Stoneham
Share:

"Las cuatro esquinas del círculo" by Katarina Stankovic, selected in the international competition of Pardi di domani 2015
Share:

“Abandoned Goods”, directed by Pia Borg and Edward Lawrenson from the UK, wins the 2014 Pardino d’oro.
Share:
Fucina dei talenti del futuro, il concorso Pardi di domani presenta cortometraggi e mediometraggi (fino a 59 minuti) realizzati da cineasti indipendenti o da studenti di scuole di cinema che ancora non si sono cimentati con il lungometraggio. La sezione si articola in due concorsi distinti: il primo è riservato alle produzioni elvetiche recenti; il secondo, internazionale, presenta opere provenienti da tutto il mondo.
-
Awards
-
Pardino d’oro for the best Swiss short film – Premio Swiss Life
CHF 10,000 – awarded to the best short film in the Pardi di domani National Competition.
Pardino d’oro for the best international short film – Premio SRG SSR
CHF 10,000 – awarded to the best short film in the Pardi di domani International Competition.
Pardino d’argento Swiss Life for the National Competition
CHF 5,000 – for a film in the Pardi di domani National Competition.
Pardino d’argento SRG SSR for the International Competition
CHF 5,000 – for a film in the Pardi di domani International Competition.
Pardi di domani Best Direction Prize - PIANIFICA
CHF 2,000 - for the director of one film in the Pardi di domani National or International Competition.
Best Swiss Newcomer Prize
This prize provides equipment and services, offered by Cinegrell, Visuals SA, Freestudios SA and Taurus Studio.
Medien Patent Verwaltung AG Prize
Sponsored by Medien Patent Verwaltung AG. The winning film will be subtitled in three central European languages.
Share: